Meer weten over iDEAL?

Hoe werkt iDEAL?
iDEAL is ontwikkeld door de Rabobank, ABN AMRO, ING Bank en SNS Bank en is bedoeld voor bedragen vanaf 10 euro.
Alle internetbankierende klanten van Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Friesland Bank, ASN-, SNS- en RBS Nederland kunnen het gebruiken.

Ideal

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u afrekenen kunt in een vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank.
U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld: SMS-Tan bij ING Bank, Random Reader bij Rabobank en e.dentifier bij ABN AMRO, etc.).
De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd.
In dat opzicht lijkt het eigenlijk op een pin-betaling.

U plaatst uw bestelling bij ons en bij het afrekenen van de bestelling kun u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank.
Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling.
Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Daarna wordt uw bestelling direct in behandeling genomen!


Meer informatie nodig? Kijk op:
https://www.ideal.nl/betalen/