Merken

Hygrometers

Hoe vochtig het ook is in de lucht, een hygrometer komt altijd van pas! Bij ons bent u dan ook op de juiste plaats aangekomen om uw hygrometers aan te schaffen. Hierbij bieden we u enkel en alleen de meest prachtige hygrometers die u zich maar kunt wensen. Er staan bij ons twee dingen centraal: enerzijds de kwaliteit van de instrumenten en anderzijds het specialisme waarmee we u kunnen helpen. We zijn dan ook niet voor niets: Uw Scheepsklokkenspecialist! We hebben voldoende hygrometers voor u op voorraad! Vergeet ook beslist niet te kijken tussen de comfortmeters op onze website, ook deze instrumenten hebben de functie van een hygrometer. Meten is weten, zeggen wij dan op z'n Hollands!

€ 275,00

Deze mooie hygrometer is uitgevoerd met witte wijzerplaat met ºC/ºF indeling en is gemaakt van mat messing van hoge kwaliteit. De hygrometer behoort tot de prachtige Royal 180 collectie van Schatz 1881 tegenwoordig geproduceerd in Denemarken. De hygrometer heeft ook nog eens een haarhygrometer voor een extra nauwkeurige metingen!
Afmetingen: 180 mm doorsnee, 100 mm diepte Materiaal: mat messing

€ 295,00

Deze mooie hygrometer meet zeer nauwkeurig door de haarhygrometer en heeft een indeling in ºC en ºF. De haarhygrometer is gemaakt van verchroomd messing van hoge kwaliteit en de meter heeft een duidelijk leesbare witte wijzerplaat. Deze nauwkeurige haarhygrometer komt uit de uitgebreide Royal 180 collectie van Schatz 1881.
Afmetingen: 180 mm doorsnee, 100 mm diepte Materiaal: verchroomd messing

€ 49,01

Met deze mooie hygrometer van Altitude weet u altijd wat de goede luchtvochtigheid is! De wijzerplaat is gemakkelijk af te lezen en is handig te gebruiken voor op een schip. De hygrometer is afkomstig uit de Delite fabriek uit Denemarken en heeft 3 jaar garantie vanaf de aankoopdatum.
Afmetingen: 71 mm doorsnee, 29 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 1.360,95

Deze set scheepsklokken op houten wandplaat is werkelijk geweldig! Wie wil deze nou niet aan boord van zijn boot of schip? De set bestaat uit een quarz klok, barometer en comfort meter van verguld messing bevestigd op mahonie houten wandplaat en de set is van het prachtige merk Wempe.
Afmetingen: klokken 140 mm doorsnede, wandplaat 540 x 200 mm Materiaal: verguld messing, mahonie hout