Getijdenklokken

Getijdenklokken zijn uiterst handig aan boord! Zo weet u altijd wanneer het getijde keert, en wanneer het eb of vloed word! Geen verrassing meer voor u als beoefende watersporter met onze getijdenklokken! Tevens vind u bij de diverse scheepsinstrumenten in deze categorie ook instrumenten met een dubbele functie. Denk dan aan het aangeven van de tijd door middel van een uurwerk of enkele andere barometer / hygrometer functies. Getijdenklokken kopen doet u uiteraard in onze online webshop. We zijn natuurlijk niet voor niets: Uw Scheepsklokkenspecialist! We leveren u snel, veilig en uit voorraad!

€ 242,60
€ 255,37 -5%

Prachtige quartz klok met getijden uurwerk en duidelijke witte Arabische wijzerplaat. Deze quartz klok komt uit de mooie Midi 155 serie van Schatz 1881 tegenwoordig geproduceerd in Denemarken. Het scheepsinstrument is gemaakt van hoogwaardig glanzend messing en beschikt over een patrijspoort aan de zijkant.
Afmetingen: 155 mm doorsnede, 70 mm diepte Materiaal: glanzend messing

€ 242,60
€ 255,37 -5%

Elegante quartz klok met getijden uurwerk! Deze quartz klok is gemaakt van verchroomd messing met witte Arabische wijzerplaat en patrijspoort. De klok behoort tot de Midi 155 scheepsinstrumenten serie van Schatz 1881 tegenwoordig geproduceerd in Denemarken. Deze mag zeker niet ontbreken bij uw scheepsklokken collectie!
Afmetingen:: 155 mm doorsnede, 70 mm diepte Materiaal: verchroomd messing

€ 281,86
€ 296,69 -5%

Deze quartz klok beschikt over een getijden uurwerk met mooie witte Arabische wijzerplaat! Verder is de quartz klok gemaakt van prachtig glanzend messing en heeft een patrijspoort aan de zijkant voor makkelijke toegang. Deze Royal 180 quartz klok met getijden is van het merk Schatz 1881, tegenwoordig gemaakt in Denemarken.
Afmetingen: 180 mm doorsnede, 100 mm diepte Materiaal: glanzend messing

€ 281,86
€ 296,69 -5%

Zeer elegante quartz klok met getijden uurwerk op een Arabische witte wijzerplaat. De quartz klok is gemaakt van verchroomd messing en heeft een patrijspoort aan de zijkant voor makkelijke toegang tot de wijzerplaat. Deze quartz klok komt uit de prachtige Royal 180 serie van Schatz 1881 bekend om hun mooie scheepsinstrumenten.
Afmetingen: 180 mm doorsnee, 100 mm diepte Materiaal: verchroomd messing

€ 45,45

Prachtige getijdenklok met witte duidelijke wijzerplaat die gemakkelijk af te lezen is. De getijdenklok bevat acryl glas (PMMA) en het omhulsel is gemaakt van hoge kwaliteit messing. Deze getijdenklok behoort tot de Altitude collectie gemaakt in Denemarken door Delite. De klok heeft 3 jaar garantie vanaf de aankoopdatum.
Afmetingen: 97 mm doorsnee, 30 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 123,14

Elegante en mooie Getijden klok met duidelijke cijferplaat! Deze getijdenklok is afkomstig van het merk Altitude en de productie van de klok is gedaan door Delite in Denemarken. De klok is werkelijk een plaatje met de behuizing gemaakt van messing en acryl glas! Op de getijdenklok zit maar liefst 3 jaar garantie!
Afmetingen: 224 mm doorsnede, 50 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 61,98

Deze mooie Vion getijdenklok van Delite laat zien of het op de ingestelde locatie op dat moment opkomend, afgaand, hoog- of laagwater is. Deze getijdenklok is onmisbaar op het schip of boot! De klok ziet er mooi uit door de duidelijke witte wijzerplaat en glanzend rvs, de getijden klok wordt geleverd met wandbevestiging.
Afmetingen: 97 mm doorsnede, 32 mm diepte Materiaal: glanzend rvs, acryl glas

€ 93,35

Mooie quartz klok met een getijden uurwerk gemaakt van messing. De endurance I 125 quartz klok met getijden is afkomstig van het merk Weems & Plath en heeft een levenslange garantie op de beweging en afwerking. De endurance quartz klok heeft een duidelijk afleesbare witte wijzerplaat en kan door zijn weer bestendigheid ook buitenhuis gebruikt worden!
Afmetingen: 152 doorsnede, 41 mm diepte Materiaal: messing

€ 93,35

De mooie en handige quartz klok met getijden is afkomstig uit de Endurance I 125 serie van het merk Weems & Plath. Deze endurance I 125 quartz klok met getijden uurwerk is gemaakt van verchroomd messing en kan daardoor zelfs buitenhuis gebruiken! De endurance getijdenklok heeft een levenslange garantie op de afwerking en beweging en beschikt over een Slide-n-Lock montagesysteem voor een makkelijke bevestiging.
Afmetingen: 152 doorsnede, 41 mm diepte Materiaal: messing

€ 45,41

Deze speciale en bijzondere quartz klok is spatwaterbestendig daardoor kan de klok tegen elke weeromstandigheid! De Weems & Plath Bluewater quartz klok met getijden uurwerk is gemaakt van styreen en is daardoor van zeer goed kwaliteit! De Bluewater getijden klok beschikt over een levenslange garantie op de beweging en afwerking.
Afmetingen: 140 doorsnede, 73 mm diepte Materiaal: styreen