Thermometers

Wij leveren prachtige luxe thermometers en andere scheepsklokken uit voorraad! Thermometers zijn ideaal als het gaat om temperatuurmeting. U kunt immers zien hoe warm of koud het is in luttele seconden. Dit eeuwenoude meetinstrument leveren wij dan als scheepsklokkenspecialist ook bijvoorbeeld met prachtige (verchroomd) messing behuizingen. Iets waar u best trots op mag zijn als u dit type instrument van ons aan de wand heeft hangen. Van het Deense Schatz 1881, Vion of Altitude. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij de comfortmeters (ook wel: thermometers / hygrometers genoemd). We voorzien u graag van een handig en prachtig instrument!

€ 84,19
€ 93,55 -10%

Met deze stijlvolle Mini messing thermometer met 3 kleurige decoratielijn, kunt u altijd de juiste temperatuur meten. Door de hoogwaardige kwaliteit van het Deense merk E.S. Sørensen is dit wederom een betrouwbaar product! De thermometer met witte wijzerplaat meet de omgevingstemperatuur in graden Celsius en graden Fahrenheit. 
Afmetingen: 90 mm doorsnede Materiaal: messing

€ 84,19
€ 93,55 -10%

Met deze stijlvolle Mini thermometer van glanzend rvs met 3 kleurige decoratielijn, kunt u altijd de juiste temperatuur meten. Door de hoogwaardige kwaliteit van het Deense merk E.S. Sørensen is dit zeker een betrouwbaar product! De thermometer met witte wijzerplaat meet de omgevingstemperatuur in graden Celsius en graden Fahrenheit. 
Afmetingen: 90 mm doorsnede Materiaal: glanzend rvs

€ 129,95

Dit weerstation mag niet ontbreken bij u aan boord! Het weerstation bestaat uit een quartz klok, barometer, thermometer en hygrometer op een Amerikaans hardhouten plank met een mahonie afwerking. Dit bijzondere weerstation komt uit de Porthole collectie van het merk Weems & Plath en heeft een levenslange garantie op de afwerking en beweging!
Afmetingen: 318 x 362 x 64 mm Materiaal: koper, Amerikaans hardhout met mahonie afwerking

€ 129,95

De prachtige Weems & Plath Endurance II 105 thermometer meet zeer nauwkeurig de temperatuur! Deze Endurance II thermometer heeft een witte wijzerplaat met Celsius indeling en is gemaakt van messing en u kunt hem ook buitenhuis gebruiken. De W&P thermometer heeft zelfs levenslange garantie op de afwerking en beweging,
Afmetingen: 121 doorsnede, 54 mm diepte Materiaal: messing

€ 149,96

Barometer en thermometer in één scheepsinstrument gemaakt van hoogwaardig messing! De barometer en thermometer heeft een hPa/mm en Celsius indeling op een witte wijzerplaat en is weerbestendig zodat u hem ook buitenshuis kan gebruiken. De Endurance II 115 barometer en thermometer is van het merk Weems & PLath en heeft een levenslange garantie op de beweging en afwerking.
Afmetingen: 152 mm doorsnede, 79 mm diepte Materiaal: messing

€ 169,94

Bijzonder scheepsinstrument van Weems & Plath bestaande uit een barometer en thermometer gemaakt van hoogwaardig messing. De barometer en thermometer heeft een patrijspoort aan de voorzijde voor een gemakkelijke toegang naar het uurwerk en is weerbestendig daardoor kunt u het instrument ook buitenshuis gebruiken. De Endurace II 135 quartz klok heeft daarbij ook nog eens een levenslange garantie op de beweging en afwerking.
Afmetingen: 178 mm doorsnede, 64 mm diepte Materiaal: messing

€ 816,57
€ 1.360,95 -40%

Deze set scheepsklokken op houten wandplaat is werkelijk geweldig! Wie wil deze nou niet aan boord van zijn boot of schip? De set bestaat uit een quartz klok, barometer en comfort meter van verguld messing bevestigd op mahonie houten wandplaat en de set is van het prachtige merk Wempe.
Afmetingen: klokken 140 mm doorsnede, wandplaat 540 x 200 mm Materiaal: verguld messing, mahonie hout