Thermometers

Wij leveren prachtige luxe thermometers en andere scheepsklokken uit voorraad! Thermometers zijn ideaal als het gaat om temperatuurmeting. U kunt immers zien hoe warm of koud het is in luttele seconden. Dit eeuwenoude meetinstrument leveren wij dan als scheepsklokkenspecialist ook bijvoorbeeld met prachtige (verchroomd) messing behuizingen. Iets waar u best trots op mag zijn als u dit type instrument van ons aan de wand heeft hangen. Van het Deense Schatz 1881, Vion of Altitude. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij de comfortmeters (ook wel: thermometers / hygrometers genoemd). We voorzien u graag van een handig en prachtig instrument!

€ 84,19
€ 93,55 -10%

Met deze stijlvolle Mini messing thermometer met 3 kleurige decoratielijn, kunt u altijd de juiste temperatuur meten. Door de hoogwaardige kwaliteit van het Deense merk E.S. Sørensen is dit wederom een betrouwbaar product! De thermometer met witte wijzerplaat meet de omgevingstemperatuur in graden Celsius en graden Fahrenheit. 
Afmetingen: 90 mm doorsnede Materiaal: messing

€ 84,19
€ 93,55 -10%

Met deze stijlvolle Mini thermometer van glanzend rvs met 3 kleurige decoratielijn, kunt u altijd de juiste temperatuur meten. Door de hoogwaardige kwaliteit van het Deense merk E.S. Sørensen is dit zeker een betrouwbaar product! De thermometer met witte wijzerplaat meet de omgevingstemperatuur in graden Celsius en graden Fahrenheit. 
Afmetingen: 90 mm doorsnede Materiaal: glanzend rvs

€ 816,57
€ 1.360,95 -40%

Deze set scheepsklokken op houten wandplaat is werkelijk geweldig! Wie wil deze nou niet aan boord van zijn boot of schip? De set bestaat uit een quartz klok, barometer en comfort meter van verguld messing bevestigd op mahonie houten wandplaat en de set is van het prachtige merk Wempe.
Afmetingen: klokken 140 mm doorsnede, wandplaat 540 x 200 mm Materiaal: verguld messing, mahonie hout