Comfortmeters

Comfortmeters (ook wel thermometers/hygrometers genoemd) vertellen u het comfort van de huidige weersomstandigheden. Wij bieden u hierbij alleen comfortmeters en thermometers/hygrometers van een uiterst hoge kwaliteit! Luxe comfortmeters die oorspronkelijk met de hand gemaakt zijn en welke afkomstig zijn uit Denemarken en Duitsland, om de kwaliteit te bieden die u juist nodig heeft. Geen haperende ellende bij ons, maar alleen kwaliteit door de eeuwen heen! Tevens leveren we bijna alle scheepsinstrumenten en scheepsklokken uit voorraad. U drukt op bestellen en betalen, en wij verzorgen op werkdagen de verzending voor u!

€ 208,05
€ 219,00 -5%

Comfortmeter van Schatz met ºC en ºF indeling. Dit instrument heeft een duidelijke witte wijzerplaat en de behuizing is gemaakt van prachtig glanzend messing, met een patrijspoort aan de zijkant. Deze comfortmeter behoort tot de Success 115 collectie van Schatz 1881 en heeft 3 jaar garantie vanaf aankoopdatum!
Afmetingen: 115 mm doorsnede, 60 mm diepte Materiaal: glanzend messing

€ 242,73
€ 255,50 -5%

Deze Deense comfortmeter van uitermate hoge kwaliteit heeft een indeling van ºC/ºF op de wijzerplaat. De comfortmeter behoort dan ook tot de mooie Fyrkat 140 collectie van Schatz, die een prachtige uitstraling en hoge kwaliteit levert! De comfortmeter is daarnaast gemaakt van glanzend messing en heeft een witte wijzerplaat.
Afmetingen: 140 mm doorsnede, 80 mm diepte Materiaal: glanzend messing

€ 267,90
€ 282,00 -5%

Prachtige comfortmeter van Schatz! Een eyecatcher in iedere ruimte en het is ook gewoon een heel mooi instrument om op te hangen! De comfortmeter behoort tot de Fyrkat 140 serie van Schatz 1881 en je hebt 3 jaar garantie vanaf aankoopdatum. De comfortmeter heeft een witte wijzerplaat en is gemaakt van verchroomd messing.
Afmetingen: 140 mm doorsnede, 80 mm diepte Materiaal: verchroomd messing

€ 251,75
€ 265,00 -5%

Mooie en zeer handige comfortmeter met ºC/ºF indeling. Deze comfortmeter beschikt over een duidelijk afleesbare witte wijzerplaat en is gemaakt van glanzend messing van hoge kwaliteit. De comfortmeter is afkomstig uit de Midi 155 collectie van het bekende merk Schatz 1881 en beschikt over 3 jaar garantie vanaf de aankoopdatum.
Afmetingen: 155 mm doorsnede, 70 mm diepte Materiaal: glanzend messing

€ 251,75
€ 265,00 -5%

Deze comfortmeter heeft een indeling in ºC en ºF op een duidelijk leesbare witte wijzerplaat. De comfortmeter is gemaakt van verchroomd messing en beschikt over een patrijspoort voor een gemakkelijke toegang naar de wijzerplaat. Deze comfortmeter komt uit de Midi 155 serie van Schatz 1881. 
Afmetingen: 155 mm doorsnede, 70 mm diepte Materiaal: verchroomd messing

€ 59,00

De Altitude comfortmeter heeft een strak design met een eenvoudig af te lezen door de duidelijke wijzerplaat afkomstig uit Denemarken. Hij is voorzien van een acrylglas en de behuizing is vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit messing. De comfortmeter is frond loaded voor een zeer gemakkelijke toegang.
Afmetingen: 95 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 54,99

De Altitude comfortmeter heeft een strak design met een eenvoudig af te lezen duidelijke wijzerplaat afkomstig uit Denemarken. Hij is voorzien van een acrylglas en de behuizing is vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit messing. De comfortmeter is frond loaded voor een zeer gemakkelijke toegang.
Afmetingen: 95 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: verchroomd messing, acryl glas (pmma)

€ 49,01

Dit is een comfortmeter van zeer hoge kwaliteit, deze meter is afkomstig van Denemarken van het prachtige merk Altitude. Deze comfortmeter heeft een messing behuizing en het glas is gemaakt van acryl glas (pmma). Daarbij heeft de comfortmeter 3 jaar garantie vanaf de aankoopdatum.
Afmetingen: 97 mm doorsnede, 30 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 75,00

De Altitude comfortmeter heeft een strak design met een gemakkelijke en nauwkerige af te lezen wijzerplaat. De comfortmeter is voorzien van een acrylglas en de behuizing is van hoogwaardige kwaliteit messing. De comfortmeter heeft een front loaded systeem voor een gemakkelijke toegang.
Afmetingen: 125 mm doorsnede, 50 mm diepte, Materiaal: messing, acrylglas (pmma)

€ 75,00

Deze elegante Altitude comfortmeter heeft een strak design met een eenvoudig af te lezen wijzerplaat. De comfortmeter is voorzien van een acrylglas en de behuizing is vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit verchroomd messing. De meter is uitgevoerd met front loaded systeem voor een gemakkelijke toegang.
Afmeting: 125 mm doorsnede, 50 mm diepte Materiaal: verchroomd messing, acryl glas (pmma)

€ 65,00

Door de authentieke uitstraling is dit een prachtige Altitude comfortmeter! De gecombineerde thermometer en hygrometer bevat een eenvoudig af te lezen wijzerplaat. De Altitude scheepsinstrumenten worden geproduceerd door Delite afkomstig uit Denemarken wat staat voor een hoge kwaliteit!
Afmetingen: 127 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 99,00

Ideaal voor de vaart! Een barometer, thermometer en hygrometer in één scheepsklok! De behuizing is gemaakt van hoge kwaliteit messing en acrylglas (pmma) en heeft maar liefst 3 jaar garantie vanaf de aankoopdatum. Deze barometer, thermometer en hygrometer hoort tot het bekende merk Altitude wat is opgericht in 1955.
Afmetingen: 150 mm doorsnede, 42 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 85,00

Comfortmeter van zeer hoge kwaliteit! Dit scheepsinstrument hoort bij het merk Altitude wat is geproduceerd door Delite in Denemarken. De behuizing is gemaakt van wel 0,8 mm dik messing en bevat prachtig acryl glas (pmma). Op de comfortmeter zit 3 jaar garantie vanaf de aankoopdatum.
Afmetingen: 150 mm doorsnede, 42 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 175,00

Vier meters in één scheepsinstrument! Dit instrument bestaat uit een quartz klok, barometer, thermometer en hygrometer en is zeer handig in kleinere ruimtes! Dit geweldige instrument hoort bij het merk Altitude en is geproduceerd door Delite in Denemarken. Wat een mooie klok en meter!
Afmetingen: 224 mm doorsnede, 50 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)