Overzicht van producten van merk E.S. Sørensen

E.S. Sørensen, ook een oude naam in de scheepsklokken wereld, biedt u de kwaliteit die u verwacht. Wij hebben deze artikelen op voorraad voor u!

Dit Deense merk, E.S. Sørensen (sinds 1842 - geproduceerd door het Deense Delite), levert voornamelijk hoge kwaliteit lampen, stormglazen en galileiglazen voor schepen, horecagelegenheden of andere toepassingen. De degelijke cardanisch opgehangen wandlampen, plafondlampen of tafellampen zijn in de basis uitgevoerd als olielamp. Veel modellen zijn echter ook leverbaar met een aansluiting op het lichtnet (220 Volt). De zware messing, of verchroomde lampen zijn beschikbaar met verschillende lampenglazen voor uw persoonlijke inrichting naar keuze. Bijpassende walmvangers en een uitgebreide collectie aan reserveonderdelen garanderen u een langdurig plezier van uw aanschaf.
Veel koopplezier toegewenst!

€ 71,10
€ 79,00 -10%

Mooi nautisch reserve glas met prachtig scheepsmotief op het mat glas. Dit reserve glas met messing top ring past op de bekende E.S. Sørensen Captain's Cabin Olielamp gemaakt van messing of verchroomd messing. Als de lamp brand zal het scheepsmotief op het glas een mooi en apart effect geven!
Afmetingen: 135 mm doorsnede, bodem 65 mm doorsnee Materiaal: lampenglas, messing

€ 71,10
€ 79,00 -10%

Op zoek naar een walmvanger gemaakt van verchroomd messing voor uw Captain's Cabin olielamp van het merk E.S. Sørensen? Bij deze heeft u deze gevonden! De walmvanger zorgt ervoor dat je wanden niet zwart worden door de walmen van de olielamp, wat handig! Met de walmvanger hoef je je geen zorgen meer te maken over zwarte muren!
Materiaal: verchroomd messing

€ 89,69
€ 99,66 -10%

Deze messing barometer van de Mini serie is van het eeuwenoude bekende merk E.S. Sørensen. De barometer is voorzien van een witte plaat met een prachtige drie kleurige decoratielijn. Door het strakke design is het duidelijk af te lezen wat de luchtdruk is en door de zilveren wijzer kunt u de luchtdruk vastzetten van een vorige meting. 
Afmetingen: 90 mm doorsnede Materiaal: messing