Overzicht van producten van merk Wempe

Wempe Chronometerwerke uit het Duitse Hamburg! Prachtige luxe scheepsinstrumenten en zeer goed (af)geprijsd! Grijp nu uw kans!

Wij hebben namelijk beslag weten te leggen op een éénmalige uitgebreide partij fraaie Wempe instrumenten. Deze exclusieve maritieme instrumenten kunnen u worden aangeboden tegen een sterk verlaagde prijs. Wempe instrumenten, made in Hamburg, kenmerken zich door een hoge kwaliteit door toepassing van hoogwaardige materialen en het luxe afwerkingsniveau. Mocht u op zoek zijn naar een weerstation, hygrometer, thermometer, barometer of klok voor uw schip, zwembad, serre of broeikas, kijk dan snel naar de uitlopende collectie tegen interessante prijzen!

€ 183,60
€ 306,00 -40%

Prachtige klok met quartz uurwerk en wordt aangedreven door batterijen. De quartz klok beschikt over een patrijspoort en gemakkelijk toegang tot de batterijen, hierdoor kan u snel de batterijen wisselen of de klok bijstellen. Deze mooie quartz klok behoort tot de Nautik serie van Wempe en heeft een Romeinse wijzerplaat.
Afmetingen: 120 mm doorsnee, 38 mm diepte Materiaal: messing

€ 200,40
€ 334,00 -40%

Barometer van hoge kwaliteit! De druk is gemakkelijk afleesbaar door de duidelijke wijzerplaat en is ingedeeld in hPa/mm. Deze barometer hoort tot de prachtige Nautik serie van het bekende merk Wempe gevestigd in Hamburg Duitsland. De batterijen zijn gemakkelijk te wisselen en de meter beschikt over een patrijspoort.
Afmetingen: 120 mm doorsnede, 38 mm diepte, Materiaal: vernikkeld messing

€ 274,20
€ 457,00 -40%

Wat is hij mooi! Deze quartz klok gemaakt van hoogglanzend verguld messing en bevat een duidelijke witte Romeinse wijzerplaat. De quartz klok behoort tot de Regatta Collectie van Wempe uit Hamburg Duitsland en de klok beschikt over een patrijspoort voor een gemakkelijke toegang.
Afmetingen: 140 mm doorsnede, 47 mm diepte Materiaal: verguld messing

€ 816,57
€ 1.360,95 -40%

Deze set scheepsklokken op houten wandplaat is werkelijk geweldig! Wie wil deze nou niet aan boord van zijn boot of schip? De set bestaat uit een quartz klok, barometer en comfort meter van verguld messing bevestigd op mahonie houten wandplaat en de set is van het prachtige merk Wempe.
Afmetingen: klokken 140 mm doorsnede, wandplaat 540 x 200 mm Materiaal: verguld messing, mahonie hout

€ 237,30
€ 395,50 -40%

Extra stoere en sportieve comfortmeter gemaakt van verchroomd messing en deze comfortmeter hoort bij de Regatta serie van Wempe. De wijzerplaat is zwart gekleurd en is ingedeeld met ºC/ºF en %. Wat de comfortmeter extra bijzonder maakt is de zwarte kleur van de wijzerplaat!
Afmetingen: 140 mm doorsnede, 47 mm diepte Materiaal: verchroomd messing

€ 464,40
€ 774,00 -40%

De comfortmeter van de Senator collectie van Wempe uit Duitsland. De hygrometer heeft een nauwkeurige "supratherm" beweging, beide zijn duidelijk af te lezen. Deze comfortmeter is werkelijk een plaatje door de prachtige messing behuizing. Deze comfortmeter is een prachtig scheepsinstrument!
Afmetingen: 170 mm doorsnede, 80 mm diepte Materiaal: messing

€ 218,70
€ 364,50 -40%

Prachtige messing barometer op mahoniehouten plank als wandplaat! Deze barometer past heel goed bij een klassiek interieur thuis of aan boord! De barometer hoort tot de Skipper serie van Wempe en heeft een indeling met hPa/mm. De barometer is werkelijk een plaatje!
Afmetingen: 210 mm doorsnede (incl. houten wandplateau), 50 mm diepte Materiaal: messing

€ 599,70
€ 999,50 -40%

Deze mooi mechanische klok met glazen slaand uurwerk heeft een extra stoer uiterlijk door de blauwe cirkel op de Romeinse wijzerplaat en door het verchroomde messing. De mechanische klok behoort tevens tot de Admiral II serie van het bekende Duitse merk Wempe, welke alleen staat voor een zeer hoge kwaliteit!
Afmetingen: 185 mm doorsnede, 70 mm diepte Materiaal: verchroomd messing