Overzicht van producten van merk Delite

Luxe scheepsklokken en scheepslampen vanaf 1996! Geen enkel ander bedrijf werkt zo professioneel als Delite! U koopt het bij ons!

De naam is afkomstig van de Engelse woorden “delight” en “lightness”, en u vindt dit terug in de uitstraling en zijn een verrijking in elk interieur. Al vanaf 1996 is men bij Delite uit het Deense Måløv bezig om de meest prachtige creaties te produceren. Of het nu gaat om eeuwenoude scheepslampen, barometers, olielampen, stormglazen of scheepsklokken, werkelijk alles wordt met passie geproduceerd! Volgens de Denen van Delite moet ieder product er goed uitzien, het moet goed functioneren en draagbaar zijn, en ook nog eens goed op technisch vlak kunnen functioneren, en in ieder detail! Alle instrumenten uit de zeer grote collectie (wij voeren niet alles) zijn dan ook uitvoerig getest. Een prachtig design, hoge Deense kwaliteit en ook nog eens betaalbaar!
Schatz 1881, VION, Altitude, E.S. Sørensen en Barostar zijn tevens merken welke overgenomen zijn door producent Delite. De Delite producten zelf zijn vrijwel allemaal gebaseerd op messing en RVS, en deze twee materialen vullen elkaar dan ook op een fraaie wijze uitstekend aan.
Met name de laatste jaren worden meerdere producten gemaakt van uitsluitend RVS. Delite is er namelijk niet alleen voor watersporters, maar echt voor iedereen die houdt van een hoge kwaliteit! De Clausen en Zealand klokken, weerstations met moderne uitstraling, olielampen, waxinelicht-houders en zelfs huishoudelijke artikelen maken deel uit van deze collectie.

€ 4,75

Lont speciaal voor olielampen met platte brander van 12,5 mm doorsnede! Daze platte lont is zeer geschikt voor de olielampen van het bekende merk Delite, maar het lont kan ook bij andere olielampen gebruikt worden met dezelfde afmetingen. het lont is gemaakt katoen met wit en blauwe kleur.
Afmetingen: 12,5 mm doorsnede, 0,5 meter lengte Materiaal: katoen Kleur: wit, blauw

€ 79,00

Leuke en originele waxinelichthouder van het prachtige merk Delite! De Lightship waxinelichthouder kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en de houder is zeer gemakkelijk schoon te houden. Deze waxinelichthouder is gemaakt van messing van hoge kwaliteit en glas. Deze unieke waxinelichthouder past zeker in elk interieur!
Afmetingen: 234 mm hoogte Materiaal: messing

€ 79,00

Mooie en stijlvolle waxinelichthouder gemaakt van hoogwaardig glanzend rvs. De waxinelichthouder is gemakkelijk schoon te houden en kan voor binnen zowel voor buiten gebruikt worden. Deze prachtige Lightship waxinelichthouder behoord tot het eeuwenoude en betrouwbare merk Delite afkomstig uit Denemarken.
Afmetingen: 234 mm hoogte Materiaal: glanzend rvs

€ 79,00

Prachtige waxinelichtjeshouder gemaakt van mat rvs, geschikt voor zowel binnen als buiten! Deze mooie Lightship waxinelichthouder van Delite is gemakkelijk schoon te houden en is geschikt voor waxinelichtjes. Door het handige ontwerp kan het waxinelichtje niet uitgaan door de wind, zeer handig!
Afmetingen: 234 mm hoogte Materiaal: mat rvs

€ 135,00

Stijlvolle wand olielamp met extra stoer uiterlijk door het Deense ontwerp! De Wallpipe olielamp is afkomstig van het merk Delite wat al bestaat sinds 1881! De Wallpipe olielamp van rvs heeft een oliecontainer inhoud van 80 ml wat staat voor ongeveer 17 branduren. De Wallpipe olielamp is gemakkelijk te bevestigen aan de muur.
Afmetingen: 390 mm hoogte Materiaal: rvs