Overzicht van producten van merk Altitude

Prachtige instrumenten, een degelijke Deense kwaliteit, en niet eens zo duur! En dat, is wat Altitude en Scheepsklokken.nl u dan ook exact bied!

Altitude en Barostar zijn begonnen als twee bedrijven in dezelfde stad Morteau, in Franch-Comté. Dit was in die tijd ook wel de toonaangevende regio in Frankrijk voor de micro-technologie. De geschiedenis van Barostar begint met het ontwerpen van een horloge in 1939 en Altitude is wat later opgericht, in 1955. Beide fabrieken ontwikkelden destijds hun unieke barometer bewegingen: Barostar in de jaren 1950 en Altitude tijdens de jaren ‘60. In het speciaal de MECA barometer beweging, welke wordt ontwikkeld door Altitude in de jaren ‘70. Het horloge-bedrijf stopt in 1980 en Barostar ontwikkelt hierna diverse meteorologische instrumenten. In 1994 neemt Barostar het bedrijf Panchet à Paris over. Altitude neemt hieropvolgend VION in 1992, Barostar in 1999 en het Duitse Schatz 1881 over in het jaar 2000. Vanaf 2012 heeft het bedrijf Delite het prachtige merk Schatz 1881 ook overgenomen, en aansluitend heeft Delite het merk Altitude aangekocht in het jaar 2013.
Hedendaags worden nu nog steeds de prachtige scheepsklokken, barometers, behuizingen, uurwerken en andere producties van Delite, Schatz 1881, Altitude, VION en Barostar geproduceerd in Måløv, Denemarken.
De productrange van Altitude bestaat uit zowel glanzend messing als verchroomd messing quartz klokken, barometers en comfortmeters. Leverbaar in verschillende afmetingen zijn deze goed betaalbare instrumenten bereikbaar voor iedereen die houdt van fraaie vormgeving en ruime keuze uit diverse wijzerplaten.
Een belangrijk voordeel van de Altitude instrumenten is dat het vervangen van de batterij bij de 95 mm en de 125 mm doorsnede Altitude scheepsklokken weinig moeite kost. Dit komt door het eenvoudige "front loaded" systeem van Altitude. Dit dient u eigenlijk te zien als dat het instrument uit twee delen bestaat. U monteert het achterste deel op de wand(plaat) met schroeven en u kunt gewoon aan de voorzijde het instrument los trekken van de wand (zonder dat het achterste deel los komt). Zo voorkomt u altijd schade aan het instrument en aan de wand(plaat)! Super handig!

€ 47,00

Met deze mooie hygrometer van Altitude weet u altijd wat de goede luchtvochtigheid is! De wijzerplaat is gemakkelijk af te lezen en is handig te gebruiken voor op een schip. De hygrometer is afkomstig uit de Delite fabriek uit Denemarken en heeft 3 jaar garantie vanaf de aankoopdatum.
Afmetingen: 71 mm doorsnede, 29 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 59,00

De Altitude barometer met Engelse uitvoering is een verfijnd stukje techniek dat niet mag ontbreken op uw boot! De barometer is gefabriceerd in Denemarken door Delite. De behuizing is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit messing en hoogwaardig acryl glas. Deze barometer is front loaded voor een gemakkelijke toegang.
Afmetingen: 95 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 59,00

Deze prachtige quartz klok is een zeer geschikte klok bij u aan boord! Door de mooie messing en het Romeinse wijzerplaat is deze quartz klok een echte blik vanger! De quartz klok behoort tot de mooie Altitude collectie, het is echt een plaatje! Tevens is de klok front loaded voor een makkelijke toegang.
Afmetingen: 95 mm doorsnede 40 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 65,00

Een quartz klok die gezien mag worden! De Altitude quartz klok van het merk Delite is een echt kwaliteitsproduct. Met een mooi strak design is deze quartz klok zeer geschikt voor in uw boot of huis. De klok is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit messing. Tevens bevat de klok ook een alarmfunctie! 
Afmetingen: 95 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 65,00

Deze Altitude quartz klok is een klok met een prachtig strak design! Hij is vervaardigd van hoogwaardig messing en voorzien van een acrylglas. De quartz klok bevat radio stilte sectoren en een alarm functie! Wat handig! De klok staat prachtig in elke boot of schip, maar is ook zeer geschikt voor in huis. 
Afmetingen: 95 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 59,00

De Altitude comfortmeter heeft een strak design met een eenvoudig af te lezen door de duidelijke wijzerplaat afkomstig uit Denemarken. Hij is voorzien van een acrylglas en de behuizing is vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit messing. De comfortmeter is frond loaded voor een zeer gemakkelijke toegang.
Afmetingen: 95 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 59,00

Een quartz klok die gezien mag worden! De Altitude quartz klok van het merk Delite is een echt kwaliteitsproduct. Met een mooi strak design is deze quartz klok zeer geschikt voor in uw boot of huis. De klok is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit verchroomd messing. Tevens bevat de klok een alarmfunctie! 
Afmetingen: 95 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: verchroomd messing, acryl glas pmma

€ 65,00

De Altitude quartz klok is een klok met een strak design. Hij is vervaardigd van hoogwaardig messing en voorzien van een acryl glas. De klok bevat radio stilte sectoren en een alarm-functie! Wat handig! Deze klok staat prachtig in een boot of schip, maar is ook zeer geschikt voor in u huis. 
Afmetingen: 95 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 54,99

Deze prachtige Altitude quartz klok van verchroomd messing heeft radiostilte periodes op een witte wijzerplaat met mooie Romeinse cijfers! Deze elegante quartz klok hoort tot het exclusieve merk Altitude en is gemakkelijk toegankelijk doordat de klok front loaded is. Is het geen oogappeltje? 
Afmetingen: 95 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: verchroomd messing, acryl glas (pmma)

€ 54,99

De Altitude comfortmeter heeft een strak design met een eenvoudig af te lezen duidelijke wijzerplaat afkomstig uit Denemarken. Hij is voorzien van een acrylglas en de behuizing is vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit messing. De comfortmeter is frond loaded voor een zeer gemakkelijke toegang.
Afmetingen: 95 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: verchroomd messing, acryl glas (pmma)

€ 49,01

Een messing quartz klok welke is voorzien van een quartz uurwerk. Door de behuizing kan deze klok gemakkelijk en stevig opgehangen of vast gemaakt worden. De wijzerplaat is voorzien van zwarte Romeinse cijfers, zwarte wijzers en een rode secondewijzer. De quartz klok behoort tot het prachtige merk Altitude.
Afmetingen: 97 mm doorsnede, 30 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)