Overzicht van producten van merk VION

Het merk VION is terug van weggeweest! VION is sterker en mooier dan ooit tevoren! Shoppen voor scheepsklokken van VION doet u uiteraard alleen bij uw scheepsklokkenspecialist.

De VION instrumenten kenmerken zich door een herkenbaar design. Blauwe en rode wijzers worden in alle instrumenten gebruikt, evenals de blauwe en rood bedrukte wijzerplaten. De A080 en A100 serie zijn met de meegeleverde wandmontage snel en stijlvol te monteren. De grotere modellen worden rechtstreeks op de achterwand of montageplaat gemonteerd.
Door de fluorescerende wijzerplaat is de A103 serie zelfs in het donker goed afleesbaar. Ook VION wordt momenteel in Denemarken geassembleerd met onderdelen uit diverse Europese landen. Voor uw verchroomde of mat verchroomde klokken, barometers of weerstations tot Ø 150 mm (doorsnede achterplaat), is VION zeker een zeer goede keuze!

€ 75,00

Deze Vion barometer is een luchtdrukmeter met een high sensitivity techniek, de beweging van de barometer wijzer wordt 1,5 maal vergroot ten opzichte van de beweging van een conventionele barometer. De barometer is met behulp van de wandbevestiging is dit scheepsinstrument gemakkelijk te plaatsen.
Afmetingen: 97 mm doorsnede, 32 mm diepte Materiaal: glanzend rvs

€ 75,00

Deze Vion scheepsklok is een klok met radiostilte en heeft een stijlvol uiterlijk. Het instrument is vervaardigd van glanzend rvs en voorzien van een acrylglas. Door de blauwe wijzers wordt de tijd duidelijk aangeven. Deze quartz klok staat prachtig in een boot of schip, maar is ook zeker zeer geschikt voor in huis.
Afmetingen: 97 mm doorsnede, 32 mm diepte Materiaal: glanzend rvs, acryl glas

€ 75,00

Deze mooie Vion getijdenklok van Delite laat zien of het op de ingestelde locatie op dat moment opkomend, afgaand, hoog- of laagwater is. Deze getijdenklok is onmisbaar op het schip of boot! De klok ziet er mooi uit door de duidelijke witte wijzerplaat en glanzend rvs, de getijden klok wordt geleverd met wandbevestiging.
Afmetingen: 97 mm doorsnede, 32 mm diepte Materiaal: glanzend rvs, acryl glas

€ 75,00

Deze comfortmeter van het merk Vion van Delite heeft een haar hygrometer met synthetische precisie en de nauwkeurigheid van deze meter is ±2,5%. De Thermometer en hygrometer heeft een duidelijke witte wijzerplaat met blauwe en rode aanwijzers. De meter wordt inclusief wandbevestiging geleverd. 
Afmetingen: 97 mm doorsnede, 32 mm diepte Materiaal: glanzend rvs, acryl glas

€ 95,00

Deze Vion barometer is uitgerust met high sensitivity techniek en de beweging van de barometer wijzer wordt 1,5 maal vergroot ten opzichte van de beweging van een conventionele barometer. De luchtdrukmeter is van glanzend rvs en is voorzien van acrylglas. De nauwkeurige barometer is geschikt voor op de boot of schip! 
Afmetingen: 129 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: glanzend rvs, acryl glas

€ 95,00

Deze Vion klok van Delite heeft een prachtige crèmekleurige Romeinse wijzerplaat, en daardoor heeft de quartz klok een extra luxe en klassieke uitstraling! Zeker als deze hele scheepsklokken serie compleet is! De klok heeft tevens radiostilte sectoren op de wijzerplaat en is gemaakt van mat rvs en acryl glas.
Afmetingen: 129 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: mat rvs, acryl glas

€ 95,00

Zeer stijlvolle barometer met duidelijke wijzerplaat! De barometer is uitgevoerd met high sensitivity en is zeer nauwkeurig uit te lezen wel ±3hPa millibar! Deze barometer behoort tot de Vion serie van Delite en de barometer heeft een garantie periode van maar liefst 3 jaar vanaf de aankoopdatum.
Afmetingen: 129 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: mat rvs, acryl glas

€ 99,00

Deze Vion barometer van Delite is gemaakt van glanzend roest vrij staal en met de meegeleverde wandbevestiging kan deze aan de wand worden bevestigd. Het is een moderne barometer met een duidelijk zichtbare wijzerplaat en wijzers. Deze high sensitivity barometer is onmisbaar op uw boot of schip! 
Afmetingen: 150 mm doorsnede, 42 mm diepte Materiaal: glanzend rvs, acryl glas