Filteren Op

Olielampen Accessoires

Het is altijd vervelend als een onderdeel van uw favoriete scheepsinstrument stuk of verloren is. In deze categorie vind u dan ook alles wat te maken heeft met de accessoires van onze prachtige olielampen. Schroom ook niet om contact met ons op te nemen of wij het artikel hebben wat u zoekt. Belt u daarvoor op werkdagen naar onze klantenservice!

€ 71,10
€ 79,00 -10%

Mooi nautisch reserve glas met prachtig scheepsmotief op het mat glas. Dit reserve glas met messing top ring past op de bekende E.S. Sørensen Captain's Cabin Olielamp gemaakt van messing of verchroomd messing. Als de lamp brand zal het scheepsmotief op het glas een mooi en apart effect geven!
Afmetingen: 135 mm doorsnede, bodem 65 mm doorsnee Materiaal: lampenglas, messing

€ 71,10
€ 79,00 -10%

Op zoek naar een walmvanger gemaakt van verchroomd messing voor uw Captain's Cabin olielamp van het merk E.S. Sørensen? Bij deze heeft u deze gevonden! De walmvanger zorgt ervoor dat je wanden niet zwart worden door de walmen van de olielamp, wat handig! Met de walmvanger hoef je je geen zorgen meer te maken over zwarte muren!
Materiaal: verchroomd messing

€ 4,75

Lont speciaal voor olielampen met platte brander van 12,5 mm doorsnede! Daze platte lont is zeer geschikt voor de olielampen van het bekende merk Delite, maar het lont kan ook bij andere olielampen gebruikt worden met dezelfde afmetingen. het lont is gemaakt katoen met wit en blauwe kleur.
Afmetingen: 12,5 mm doorsnede, 0,5 meter lengte Materiaal: katoen Kleur: wit, blauw