Messing Getijdenklokken

€ 293,55
€ 309,00 -5%

Prachtige quartz klok met getijden uurwerk en duidelijke witte Arabische wijzerplaat. Deze quartz klok komt uit de mooie Midi 155 serie van Schatz 1881 tegenwoordig geproduceerd in Denemarken. Het scheepsinstrument is gemaakt van hoogwaardig glanzend messing en beschikt over een patrijspoort aan de zijkant.
Afmetingen: 155 mm doorsnede, 70 mm diepte Materiaal: glanzend messing

€ 341,05
€ 359,00 -5%

Deze quartz klok beschikt over een getijden uurwerk met mooie witte Arabische wijzerplaat! Verder is de quartz klok gemaakt van prachtig glanzend messing en heeft een patrijspoort aan de zijkant voor makkelijke toegang. Deze Royal 180 quartz klok met getijden is van het merk Schatz 1881, tegenwoordig gemaakt in Denemarken.
Afmetingen: 180 mm doorsnede, 100 mm diepte Materiaal: glanzend messing

€ 341,05
€ 359,00 -5%

De Royal 180 serie van het bekende merk Schatz heeft ook deze mooie quartz klok met getijden uurwerk in zijn bezit. De quartz klok heeft een witte Arabische wijzerplaat en is gemaakt van een hoge kwaliteit mat messing, daarbij heeft dit scheepsinstrument een patrijspoort voor gemakkelijke toegang.
Afmetingen: 180 mm doorsnede, 100 mm diepte Materiaal: mat messing

€ 54,99

Prachtige getijdenklok met witte duidelijke wijzerplaat die gemakkelijk af te lezen is. De getijdenklok bevat acryl glas (PMMA) en het omhulsel is gemaakt van hoge kwaliteit messing. Deze getijdenklok behoort tot de Altitude collectie gemaakt in Denemarken door Delite. De klok heeft 3 jaar garantie vanaf de aankoopdatum.
Afmetingen: 97 mm doorsnee, 30 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 149,00

Elegante en mooie Getijden klok met duidelijke cijferplaat! Deze getijdenklok is afkomstig van het merk Altitude en de productie van de klok is gedaan door Delite in Denemarken. De klok is werkelijk een plaatje met de behuizing gemaakt van messing en acryl glas! Op de getijdenklok zit maar liefst 3 jaar garantie!
Afmetingen: 224 mm doorsnede, 50 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 112,95

Mooie quartz klok met een getijden uurwerk gemaakt van messing. De endurance I 125 quartz klok met getijden is afkomstig van het merk Weems & Plath en heeft een levenslange garantie op de beweging en afwerking. De endurance quartz klok heeft een duidelijk afleesbare witte wijzerplaat en kan door zijn weer bestendigheid ook buitenhuis gebruikt worden!
Afmetingen: 152 doorsnede, 41 mm diepte Materiaal: messing

€ 169,94

Deze getijdenklok is afkomstig uit de Endurance II 135 serie van het merk Weems & PLath. De quartz klok met getijden heeft een Arabische wijzerplaat en de behuizing is gemaakt van hoogwaardig messing. Deze quartz klok met getijden uurwerk heeft een levenslange garantie op de afwerking en beweging.  Afmetingen: 178 mm doorsnede, 64 mm diepte Materiaal: messing