Overzicht van producten van merk Wempe

Wempe Chronometerwerke uit het Duitse Hamburg! Prachtige luxe scheepsinstrumenten en zeer goed (af)geprijsd! Grijp nu uw kans!

Wij hebben namelijk beslag weten te leggen op een éénmalige uitgebreide partij fraaie Wempe instrumenten. Deze exclusieve maritieme instrumenten kunnen u worden aangeboden tegen een sterk verlaagde prijs. Wempe instrumenten, made in Hamburg, kenmerken zich door een hoge kwaliteit door toepassing van hoogwaardige materialen en het luxe afwerkingsniveau. Mocht u op zoek zijn naar een weerstation, hygrometer, thermometer, barometer of klok voor uw schip, zwembad, serre of broeikas, kijk dan snel naar de uitlopende collectie tegen interessante prijzen!

€ 306,00

Prachtige klok met quartz uurwerk en wordt aangedreven door batterijen. De quartz klok beschikt over een patrijspoort en gemakkelijk toegang tot de batterijen, hierdoor kan u snel de batterijen wisselen of de klok bijstellen. Deze mooie quartz klok behoort tot de Nautik serie van Wempe en heeft een Romeinse wijzerplaat.
Afmetingen: 120 mm doorsnee, 38 mm diepte Materiaal: messing

€ 334,00

Barometer van hoge kwaliteit! De druk is gemakkelijk afleesbaar door de duidelijke wijzerplaat en is ingedeeld in hPa/mm. Deze barometer hoort tot de prachtige Nautik serie van het bekende merk Wempe gevestigd in Hamburg Duitsland. De batterijen zijn gemakkelijk te wisselen en de meter beschikt over een patrijspoort.
Afmetingen: 120 mm doorsnee, 38 mm diepte, Materiaal: vernikkeld messing

€ 323,51

De comfortmeter uit de Nautik collectie van het welbekende Wempe beschikt over een behuizing van vernikkeld messing, wat een extra stoere en sportieve uitstraling geeft! De comfortmeter bestaat uit een thermometer en hygrometer en is duidelijk afleesbaar door de witte wijzerplaat! Tevens beschikt deze over een patrijspoort.
Afmetingen: 120 mm doorsnee, 38 mm diepte Materiaal: vernikkeld messing