Verchroomde Comfortmeters

€ 267,90
€ 282,00 -5%

Prachtige comfortmeter van Schatz! Een eyecatcher in iedere ruimte en het is ook gewoon een heel mooi instrument om op te hangen! De comfortmeter behoort tot de Fyrkat 140 serie van Schatz 1881 en je hebt 3 jaar garantie vanaf aankoopdatum. De comfortmeter heeft een witte wijzerplaat en is gemaakt van verchroomd messing.
Afmetingen: 140 mm doorsnede, 80 mm diepte Materiaal: verchroomd messing

€ 251,75
€ 265,00 -5%

Deze comfortmeter heeft een indeling in ºC en ºF op een duidelijk leesbare witte wijzerplaat. De comfortmeter is gemaakt van verchroomd messing en beschikt over een patrijspoort voor een gemakkelijke toegang naar de wijzerplaat. Deze comfortmeter komt uit de Midi 155 serie van Schatz 1881. 
Afmetingen: 155 mm doorsnede, 70 mm diepte Materiaal: verchroomd messing

€ 54,99

De Altitude comfortmeter heeft een strak design met een eenvoudig af te lezen duidelijke wijzerplaat afkomstig uit Denemarken. Hij is voorzien van een acrylglas en de behuizing is vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit messing. De comfortmeter is frond loaded voor een zeer gemakkelijke toegang.
Afmetingen: 95 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: verchroomd messing, acryl glas (pmma)

€ 75,00

Deze elegante Altitude comfortmeter heeft een strak design met een eenvoudig af te lezen wijzerplaat. De comfortmeter is voorzien van een acrylglas en de behuizing is vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit verchroomd messing. De meter is uitgevoerd met front loaded systeem voor een gemakkelijke toegang.
Afmeting: 125 mm doorsnede, 50 mm diepte Materiaal: verchroomd messing, acryl glas (pmma)

€ 112,95

De Endurance I 125 comfortmeter is afkomstig van het merk Weems & Plath en heeft een levenslange garantie op de beweging en afwerking. Deze Endurance comfortmeter is gemaakt van verchroomd messing en heeft een Celsius en Fahrenheit indeling op een witte wijzerplaat. De thermometer en hygrometer heeft een Slide-n-Lock montagesysteem voor een makkelijke en nette bevestiging.
Afmetingen: 152 doorsnede, 41 mm diepte Materiaal: verchroomd messing

€ 89,95

Mooie Weems & Plath comfortmeter gemaakt van hoogwaardig verchroomd messing en witte wijzerplaat met een Celsius en Fahrenheit indeling. Deze fantastische Endurance I 85 comfortmeter beschikt over een Slide-n-Lock montagesysteem voor een gemakkelijk en nette bevestiging. Daarnaast heeft de comfortmeter een levenslange garantie op de beweging en afwerking!
Afmetingen: 108 doorsnede, 38 mm diepte Materiaal: messing

€ 237,30
€ 395,50 -40%

Extra stoere en sportieve comfortmeter gemaakt van verchroomd messing en deze comfortmeter hoort bij de Regatta serie van Wempe. De wijzerplaat is zwart gekleurd en is ingedeeld met ºC/ºF en %. Wat de comfortmeter extra bijzonder maakt is de zwarte kleur van de wijzerplaat!
Afmetingen: 140 mm doorsnede, 47 mm diepte Materiaal: verchroomd messing