Messing Comfortmeters

€ 208,05
€ 219,00 -5%

Comfortmeter van Schatz met ºC en ºF indeling. Dit instrument heeft een duidelijke witte wijzerplaat en de behuizing is gemaakt van prachtig glanzend messing, met een patrijspoort aan de zijkant. Deze comfortmeter behoort tot de Success 115 collectie van Schatz 1881 en heeft 3 jaar garantie vanaf aankoopdatum!
Afmetingen: 115 mm doorsnede, 60 mm diepte Materiaal: glanzend messing

€ 242,73
€ 255,50 -5%

Deze Deense comfortmeter van uitermate hoge kwaliteit heeft een indeling van ºC/ºF op de wijzerplaat. De comfortmeter behoort dan ook tot de mooie Fyrkat 140 collectie van Schatz, die een prachtige uitstraling en hoge kwaliteit levert! De comfortmeter is daarnaast gemaakt van glanzend messing en heeft een witte wijzerplaat.
Afmetingen: 140 mm doorsnede, 80 mm diepte Materiaal: glanzend messing

€ 251,75
€ 265,00 -5%

Mooie en zeer handige comfortmeter met ºC/ºF indeling. Deze comfortmeter beschikt over een duidelijk afleesbare witte wijzerplaat en is gemaakt van glanzend messing van hoge kwaliteit. De comfortmeter is afkomstig uit de Midi 155 collectie van het bekende merk Schatz 1881 en beschikt over 3 jaar garantie vanaf de aankoopdatum.
Afmetingen: 155 mm doorsnede, 70 mm diepte Materiaal: glanzend messing

€ 59,00

De Altitude comfortmeter heeft een strak design met een eenvoudig af te lezen door de duidelijke wijzerplaat afkomstig uit Denemarken. Hij is voorzien van een acrylglas en de behuizing is vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit messing. De comfortmeter is frond loaded voor een zeer gemakkelijke toegang.
Afmetingen: 95 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 49,01

Dit is een comfortmeter van zeer hoge kwaliteit, deze meter is afkomstig van Denemarken van het prachtige merk Altitude. Deze comfortmeter heeft een messing behuizing en het glas is gemaakt van acryl glas (pmma). Daarbij heeft de comfortmeter 3 jaar garantie vanaf de aankoopdatum.
Afmetingen: 97 mm doorsnede, 30 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 75,00

De Altitude comfortmeter heeft een strak design met een gemakkelijke en nauwkerige af te lezen wijzerplaat. De comfortmeter is voorzien van een acrylglas en de behuizing is van hoogwaardige kwaliteit messing. De comfortmeter heeft een front loaded systeem voor een gemakkelijke toegang.
Afmetingen: 125 mm doorsnede, 50 mm diepte, Materiaal: messing, acrylglas (pmma)

€ 65,00

Door de authentieke uitstraling is dit een prachtige Altitude comfortmeter! De gecombineerde thermometer en hygrometer bevat een eenvoudig af te lezen wijzerplaat. De Altitude scheepsinstrumenten worden geproduceerd door Delite afkomstig uit Denemarken wat staat voor een hoge kwaliteit!
Afmetingen: 127 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 99,00

Ideaal voor de vaart! Een barometer, thermometer en hygrometer in één scheepsklok! De behuizing is gemaakt van hoge kwaliteit messing en acrylglas (pmma) en heeft maar liefst 3 jaar garantie vanaf de aankoopdatum. Deze barometer, thermometer en hygrometer hoort tot het bekende merk Altitude wat is opgericht in 1955.
Afmetingen: 150 mm doorsnede, 42 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 85,00

Comfortmeter van zeer hoge kwaliteit! Dit scheepsinstrument hoort bij het merk Altitude wat is geproduceerd door Delite in Denemarken. De behuizing is gemaakt van wel 0,8 mm dik messing en bevat prachtig acryl glas (pmma). Op de comfortmeter zit 3 jaar garantie vanaf de aankoopdatum.
Afmetingen: 150 mm doorsnede, 42 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 175,00

Vier meters in één scheepsinstrument! Dit instrument bestaat uit een quartz klok, barometer, thermometer en hygrometer en is zeer handig in kleinere ruimtes! Dit geweldige instrument hoort bij het merk Altitude en is geproduceerd door Delite in Denemarken. Wat een mooie klok en meter!
Afmetingen: 224 mm doorsnede, 50 mm diepte Materiaal: messing, acryl glas (pmma)

€ 464,40
€ 774,00 -40%

De comfortmeter van de Senator collectie van Wempe uit Duitsland. De hygrometer heeft een nauwkeurige "supratherm" beweging, beide zijn duidelijk af te lezen. Deze comfortmeter is werkelijk een plaatje door de prachtige messing behuizing. Deze comfortmeter is een prachtig scheepsinstrument!
Afmetingen: 170 mm doorsnede, 80 mm diepte Materiaal: messing