Filteren Op

Merk
Merk
Prijs
Prijs
Kleur Wijzerplaat
Kleur Wijzerplaat
Type Wijzerplaat
Type Wijzerplaat
Doorsnede Achterplaat
Doorsnede Achterplaat

RVS Barometers

€ 75,00

Deze Vion barometer is een luchtdrukmeter met een high sensitivity techniek, de beweging van de barometer wijzer wordt 1,5 maal vergroot ten opzichte van de beweging van een conventionele barometer. De barometer is met behulp van de wandbevestiging is dit scheepsinstrument gemakkelijk te plaatsen.
Afmetingen: 97 mm doorsnede, 32 mm diepte Materiaal: glanzend rvs

€ 95,00

Deze Vion barometer is uitgerust met high sensitivity techniek en de beweging van de barometer wijzer wordt 1,5 maal vergroot ten opzichte van de beweging van een conventionele barometer. De luchtdrukmeter is van glanzend rvs en is voorzien van acrylglas. De nauwkeurige barometer is geschikt voor op de boot of schip! 
Afmetingen: 129 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: glanzend rvs, acryl glas

€ 95,00

Zeer stijlvolle barometer met duidelijke wijzerplaat! De barometer is uitgevoerd met high sensitivity en is zeer nauwkeurig uit te lezen wel ±3hPa millibar! Deze barometer behoort tot de Vion serie van Delite en de barometer heeft een garantie periode van maar liefst 3 jaar vanaf de aankoopdatum.
Afmetingen: 129 mm doorsnede, 40 mm diepte Materiaal: mat rvs, acryl glas

€ 99,00

Deze Vion barometer van Delite is gemaakt van glanzend roest vrij staal en met de meegeleverde wandbevestiging kan deze aan de wand worden bevestigd. Het is een moderne barometer met een duidelijk zichtbare wijzerplaat en wijzers. Deze high sensitivity barometer is onmisbaar op uw boot of schip! 
Afmetingen: 150 mm doorsnede, 42 mm diepte Materiaal: glanzend rvs, acryl glas